Promocja stron
Widze-Cie.pl - Fotka, Filmy, Randki, Flirt - Serwis Społecznościowy.
Online: 36

Widze-Cie.pl » Forum » Motoryzacja » Wypadki .

Strony: 123456
Wypadki .
wasyl
wasyl Postów: 1
44 dni temu o 19:52

Pytanie do    Was : P

Uczestniczyliscie kiedys w wypadku , lub na waszych oczach zdarzyl sie wypadek : > ?

Wlizaskif
Wlizaskif
298 dni temu o 01:59

Witam!!!... Ja miałem ostatnio wypadek... Złozyłem sobie od podstaw Trampka (Honda Transalp 600v 99r) pomalowalem, wszystko elegancko. Wracalem trasa do domu, a tu nagle jakis pajac wyjechal mi z malej uliczki (wymusil pierwszenstwo). Hamowalem, on na srodku drogi sie zatrzymal i przywalilem w niego. dostalem urazu glowy z utrata przytomnosci, zlamania obu nasad dalszych kosci przedramienia, zlamania jednej kosci srodrecza lewego i rany kolana z uszkodzeniem wiezadla rzepki... Motor lepiej nie mowic, ale nie zrezygnuje z tego co kocham...

Profil usunięty
152 dni temu o 15:03

Chyba nie ma osoby, ktora nie uczestniczyla/widziala jakis wypadek, gdyz przez nieostrozna jazde zdarzaja sie one niestety bardzo czesto...

staszek7206
staszek7206
152 dni temu o 17:04

moderator:

Chyba nie ma osoby, ktora nie uczestniczyla/widziala jakis wypadek, gdyz przez nieostrozna jazde zdarzaja sie one niestety bardzo czesto...

ja nigdy nie uczestniczylem ani nie widzialem wypadu samochodowego;p

Czesc takich wypadkow jest spowodowana alkoholem we krwi kierowcy a czesc zla predkoscia w zaleznosci od panujacych warunkow;] najwiecej wypadkow nie jest na skrzyzowaniach czy np na przesciach dla pieszych czy rowerzystow ale na prostej drodze;p czyli to o czyms swiadczy ;p

AlterEgo
AlterEgo
152 dni temu o 22:23

Ja jeden zawdzięczam pawciowi a może on zawdzięcza mi ?:rozkminia: a tak po za tym jeszcze raz, na szczęście też nie groźny. W sumie takie drobne stłuczki mocno uczą wyobraźni, no przynajmniej mnie troche uświadomiły...

fredka
fredka
152 dni temu o 23:20

a widok wypadku po drodze zazwyczaj wywoluje u nas zdjecie nogi z gazu....bynajmniej u mnie... szkoda tylko ze tylko w takich momentach...

wasal
wasal
152 dni temu o 03:50

skasowalem juz 2 auta :P ale jak widac zyje nadal : )

Gifem inteligencji nie zastąpisz ;]

Monteskiusz:

Zaobserwowałem, że aby osiągnąć coś na tym świecie, trzeba udawać głupiego.

fredka
fredka
151 dni temu o 14:39

wasal:

skasowalem juz 2 auta :P ale jak widac zyje nadal : )

pogratulować fart...

Strony: 123456

» Odpowiedz:

Musisz Być Zalogowany aby odpisywać na Forum
Nasza klasa | Laski |warez |Darmowy Katalog Stron | hosting zdjęc | apple | Chłodnice | Windykacja Lublin | filmy online | dorabianie kluczy samochodowych | rent a car warszawa