Widze-Cie.pl - Fotka, Filmy, Randki, Flirt - Serwis Społecznościowy.
Online: 81

Widze-Cie.pl » Forum » Rozmowy na Poważnie » Zła Kobieta ? Temat tylko dla facetów :)

Zła Kobieta ? Temat tylko dla facetów :)
AlterEgo
AlterEgo Postów: 160
34 dni temu o 14:46

Ostatnio coraz częściej słyszę pojęcia : "kobiety są złe", "kobiety to h...je" itp... Co jest najdziwniejsze słysze to od typów którzy nie mają problemu ze znalezieniem partnerki. Ciekawe jest też to że spotykam się z opiniami niepochlebnymi do kobiet częściej niż z pochlebnymi. Co o tym Myślicie?? Kobiety rzeczywiście takie są ?? Ja oczywiście mam już własne zdanie na ten temat ale ciekawi mnie co inni myślą..:)

p.s. Jako że temat jest o kobietach prosił bym aby tylko męska część się tu udzielała a kobiety prosze o cierpliwość i odrobinę dystansu :)

Profil usunięty
34 dni temu o 15:43

Mysle ze moze byc spowodowane to ze wieksosc lasek to tzw. blachary leca na kase i fury;]

AlterEgo
AlterEgo
34 dni temu o 16:35

To może trochę naprowadzę, historią kolegi :  Jesteś w szczęśliwym związku z dziewczyną, piekielnie o Cibie zazdrosną ta dziewczyna wydaje się niesamowicie porządna i cnotliwa. Wszystko fajnie pięknie Ty się w niej zakochujesz jednak później się czegoś Dowiadujesz... Dziewczyna zdradzała cię prawie od początku znajomości z Twoim kolegą.... Związek trwał ok. roku. Tego typu przykładów znam setki i myślę że każdy chyba słyszał takie i podobne historie:)

Właśnie chodzi mi o tego typu akcje. Ostatnio coraz częściej słyszę o zdradach i oszustwach. To tylko odbicie od normy?  A może dosyć częste już teraz zjawisko?

Co Myślicie o takich dziewczynach, kobietach? Czy można takie zachowanie w jaki kolwiek sposób zrozumieć, wybaczyć? I w końcu co tez Myślicie o typach którzy świrują do zajętych dziewczyn?

Profil usunięty
34 dni temu o 19:04

Takie dziewczyny to sie nazywa " dziwki, szmaty" a kolesi takich "frajerzy" i nalezy mu sie porzadny wpierdziel tyle sadze na ten temat

AlterEgo
AlterEgo
32 dni temu o 17:16

No uproszczając sprawe to oczywiście racja. Na mój gust takie przypadki zdarzają się częściej niż kiedyś tylko dla czego ?

Profil usunięty
32 dni temu o 17:35

Bo czasy sie zmieniaja;] Zero poszanowania dla drugiej osoby a w wileu przypadkach dla samego siebie i wogole lipa...

Oszukiwanie,sterowanie robi sie modne

moderator
moderator
31 dni temu o 18:00

hmmm przepraszam, ze sie wtrace ale troche jenak nie rozumiem tego tematu [ no wybaczcie w koncu jestem kobieta nie]. Ze niby teraz o kobietach sie mowi duzo zlych okreslen? o to chodzi.?

...To szalony styl Deszczu Warszafskiego

Profil usunięty
31 dni temu o 18:14

moderator:

hmmm przepraszam, ze sie wtrace ale troche jenak nie rozumiem tego tematu [ no wybaczcie w koncu jestem kobieta nie]. Ze niby teraz o kobietach sie mowi duzo zlych okreslen? o to chodzi.?

Tak wlasnie o to;] Ale o niektorych;p

» Odpowiedz:

Musisz Być Zalogowany aby odpisywać na Forum
Nasza klasa | Laski |warez |Darmowy Katalog Stron | hosting zdjęc | apple | Chłodnice | Windykacja Lublin | filmy online | biuro rachunkowe warszawa | rent a car warszawa