Widze-Cie.pl » Forum » Hydepark » dobra impreza
|
dobra impreza
|
|
| Profil usunięty |
201 dni temu o 11:11
|
|
Czy uważacie, że bez alkoholu, narkotykow impreza nie moze byc udana.? czy dobra zabawa = schlanie dupy, zjaranie sie itp? |
|
|
CukierPuder offline Postów: 26 |
189 dni temu o 21:04
|
|
W Internecie przeczytałam słowa " Dobra impreza była wtedy, kiedy bardziej bolą cię nogi, niż głowa" I całkowicie popieram. |
|
| Profil usunięty |
184 dni temu o 17:39
|
|
ale malo kto tak mysli, bo wiekszosci jednak chodzi o to zeby sie nawalic. |
|
|
fredka offline Postów: 194 |
184 dni temu o 17:49
|
|
nawalic moze nie koniecznie, ale od zawsze wiadomo ze alkohol ma wlasciwosci rozweselajace i wyluzowujace... |
|
|
Rade offline Postów: 10 |
184 dni temu o 19:13
|
|
Dobra impreza to taka na której dziwki tańczą na stołach wóde się pije wiadrami a koks wdycha rurami od odkurzacza.
184 dni temu o 19:49
|
|
|
|
|
CukierPuder offline Postów: 26 |
184 dni temu o 23:25
|
|
Może większości chodzi tylko o upicie się i zjaranie. Ale co z tego, skoro następnego dnia niewiele pamiętam. Skąd można wiedzieć, czy było "fajnie" ? |
|
|
Rade offline Postów: 10 |
184 dni temu o 01:34
|
|
Jaki jest sens picia jak mam wszystko na drogi dzień pamietać ?? dni które pamietam mam na codzień.... Poto się na imprezy zapier**la żeby wode na***dalać i upi***olić się jak satary popier***ec. za wulgaryzmy ban na 24 h //moderator
183 dni temu o 16:59
|
|
a jaki jest sens nie pamietania tego co sie robilo czy mowilo?? w takich wlasnie sytuacjach najczesciej dochodzi do nieporozumien i awantur ktorych mozna by uniknoc w stanie mniejszego upicia
|
|
| Profil usunięty |
183 dni temu o 17:35
|
|
Ale impreza bez jakis tam dymow to stracona impreza;d |
|
|
183 dni temu o 17:37
|
|
Moze dla bijącego, bo dla bitego to chyba raczej nie... |
|
Szukaj
Rankingi
Ekipy
Nowi
Muzyka
Imprezy
Gry
FORUM
CHAT (
to zalezy dla kogo, co to za sens nawalic sie do nieprzytomnosci i nic nie pamietac na drugi dzien?? nie jestem przeciwniczka picia na imprezech czy tez zazywania czegos innego ale z umiarem, wszystko jest dla ludzi, ale zeby sie zezwierzecie to nie