Widze-Cie.pl » Forum » Miłość » nagle
|
nagle
|
||||||
| Profil usunięty |
279 dni temu o 20:08
|
|||||
|
Czy da sie nagle przestac kogos kochac? tak z dnia na dzien lub w jednej chwili? |
||||||
| Profil usunięty |
195 dni temu o 00:35
|
|||||
|
zgodze się z wami ale co z tego jak człowiek sie stara jak może i nagle dowiaduje się od ukochanej osoby to nie ma sensu gdzie wcześniej pisała ( obiecaj że mie nie zranisz i nie zostawisz ) spytałem sie jej dla czego o co chodzi a ona na to że nie jest gotowa do takiego związku moze za bardzo się starałem ale to boli jak ktoś bawi sie tobą jak zabawką ;(
|
||||||
| Profil usunięty |
194 dni temu o 14:55
|
|||||
|
da sie ja sam tego doznalem i wcale nie zalowalem i nie zaluje wierze w milosc od pierwszego wejrzenia i uczucie ktore nas ogarnia na widok tej osoby |
||||||
|
fredka offline Postów: 194 |
194 dni temu o 19:38
|
|||||
|
|
||||||
| Profil usunięty |
194 dni temu o 23:07
|
|||||
|
mi sie wydaje ze sie nie da, a jak sie da tzn ze to bylo tylko przelotne uczucie a nie prawdziwe kochanie |
||||||
| Profil usunięty |
194 dni temu o 23:18
|
|||||
Po tym pierwszym zobaczeniu danej osoby bardziej występuje zauroczenie niż zakochanie, to przychodzi po jakimś czasie.
właśnie. Nie da się przestać kochać od tak, bo nas zranił. Nawet jak zranił i w tej chwili czujemy do tej osoby nienawiść ona przeminie i zostanie pustka, tęsknota po tej osobie.
To znaczy, że tamta osoba nie jest zdolna do większych uczuć skoro traktuje innych jak zabawki, robi im nadzieje i mówi rzeczy, które mijają się z prawdą. |
||||||
|
fredka offline Postów: 194 |
193 dni temu o 19:09
|
|||||
|
i z tym sie musza zgodzic Aniu |
||||||
| Profil usunięty |
175 dni temu o 18:33
|
|||||
|
ale wielu osobom wydaje sie, ze przezywa wielka milosc a tak naprawde czesto sa to zludzenia tylko.i wielu z nas napewno nawet gdy zostaje odrzuconym nie przestaje darzyc jakims uczuciem ta osobe...i tak jak Anka juz powiedziala , zawsze pozostanie jednak ta tesknota czy sentyment |
||||||
Szukaj
Rankingi
Ekipy
Nowi
Muzyka
Imprezy
Gry
FORUM
CHAT (
nie wiem czy sie da nigdy mnie nic takiego nie spotkalo i oo
masz swieta racje