Promocja stron
Widze-Cie.pl - Fotka, Filmy, Randki, Flirt - Serwis Społecznościowy.
Online: 33

Widze-Cie.pl » Forum » Miłość » nagle

Strony: 123
nagle
Profil usunięty
279 dni temu o 20:08

Czy da sie nagle przestac kogos kochac? tak z dnia na dzien lub w jednej chwili?

Profil usunięty
195 dni temu o 00:35

zgodze się z wami ale co z tego jak człowiek sie stara jak może i nagle dowiaduje się od ukochanej osoby to nie ma sensu gdzie wcześniej pisała ( obiecaj że mie nie zranisz i nie zostawisz )

spytałem sie jej dla czego o co chodzi

a ona na to że nie jest gotowa do takiego związku

moze za bardzo się starałem

ale to boli jak ktoś bawi sie tobą jak zabawką ;(

Profil usunięty
194 dni temu o 14:55

da sie  ja sam tego doznalem  i wcale nie zalowalem i nie zaluje  wierze w milosc od pierwszego wejrzenia i uczucie ktore nas ogarnia na widok  tej osoby :jezyk:

fredka
fredka
194 dni temu o 19:38

:zakochany: nie wiem czy sie da nigdy mnie nic takiego nie spotkalo i oo

Profil usunięty
194 dni temu o 23:07

mi sie wydaje ze sie nie da, a jak sie da tzn ze to bylo tylko przelotne uczucie a nie prawdziwe kochanie

Profil usunięty
194 dni temu o 23:18

wasiel:
wierze w milosc od pierwszego wejrzenia i uczucie ktore nas ogarnia na widok tej osoby :jezyk:

Po tym pierwszym zobaczeniu danej osoby bardziej występuje zauroczenie niż zakochanie, to przychodzi po jakimś czasie.

moderator:
a jak sie da tzn ze to bylo tylko przelotne uczucie a nie prawdziwe kochanie

właśnie. Nie da się przestać kochać od tak, bo nas zranił. Nawet jak zranił i w tej chwili czujemy do tej osoby nienawiść ona przeminie i zostanie pustka, tęsknota po tej osobie. 

iwan89:
ale to boli jak ktoś bawi sie tobą jak zabawką ;(

To znaczy, że tamta osoba nie jest zdolna do większych uczuć skoro traktuje innych jak zabawki, robi im nadzieje i mówi rzeczy, które mijają się z prawdą.

fredka
fredka
193 dni temu o 19:09

i z tym sie musza zgodzic Aniu;p masz swieta racje

Profil usunięty
175 dni temu o 18:33

ale wielu osobom wydaje sie, ze przezywa wielka milosc a tak naprawde czesto sa to zludzenia tylko.i wielu z nas napewno nawet gdy zostaje odrzuconym nie przestaje darzyc jakims uczuciem ta osobe...i tak jak Anka juz powiedziala , zawsze pozostanie jednak ta tesknota czy sentyment

Strony: 123

» Odpowiedz:

Musisz Być Zalogowany aby odpisywać na Forum
Nasza klasa | Laski |warez |Darmowy Katalog Stron | hosting zdjęc | apple | Chłodnice | Windykacja Lublin | filmy online | dorabianie kluczy samochodowych | rent a car warszawa