Widze-Cie.pl » Forum » Miłość » nagle
|
nagle
|
||
| Profil usunięty |
312 dni temu o 20:08
|
|
|
Czy da sie nagle przestac kogos kochac? tak z dnia na dzien lub w jednej chwili? |
||
| Profil usunięty |
312 dni temu o 20:25
|
|
|
da sie |
||
| Profil usunięty |
312 dni temu o 20:38
|
|
|
Nie. Można w jednej chwili poczuć niechęć, nienawiść do drugiej osoby ale przestać kochać nie da się. |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 13:23
|
|
fakt, nawet jesli sie zostanie bardzo oszukanym, zdradzonym czy coś, to jak juz pierwsze emocje opadna, to czuje sie ogromny smutek i uczucia jednak zostaja |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 16:11
|
|
|
Milosc to jednak bardzo silne uczucie ktore nie minie od tak,chociaz jezeli jest wielka krzywda wyrzadzana przez ta druga osobe,to wszystko mozliwe. |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 19:11
|
|
nic nie jest wtedy możliwe. w jednym momencie może CI sie zawalić cały świat, możesz zaczać nienawidzić drugą osobe ale nigdy nie przestaniesz kochać ot tak. Bo w końcu jak sobie wszystko już poukładasz to odczujesz jeden wielki brak. |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 21:40
|
|
odzczulabys brak kogos kto np. celowo Cie skrzywdzil? |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 21:46
|
|
|
Tak. Bo jeżeli naprawde tego kogoś kochałam to nie wymarze go ani z serca ani z pamięci. Mimo tego co by mi zrobił po jakimś czasie zaczęło by mi tej osoby brakować a dopiero później ta miłość by `zniknęła`. I sam bardzo dobrze wiesz, że po nagłym odcięciu od drugiej osoby odchodzi się od zmysłów, jeżeli nie celowo to od razu celowo po dłuższym czasie Cie to dopada. |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 21:54
|
|
zalezy jak kto do tego podchodzi emocjonalnie. ale zgodze sie z Toba ze bardzo brakuje tej drugiej osoby.. Ja bym nie umial kochac kogos kto krzywdzi mnie celowo. |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 21:58
|
|
ale mi nie chodzi o jakieś `umienie` tego. Raz Cie skrzywdzi, skrzywdzi Cie drugi raz-wiadomo. Ale w głębi serca będziesz kochał tego kogoś. ciągle sie powtarzam i nie umiem tego wytłumaczyć ale masz wiedzieć o co mi chodzi :D |
||
| Profil usunięty |
311 dni temu o 22:01
|
|
mimo ze tlumaczysz to za pomoca powtorzen i chinskim tokiem rozumwania ja jednak wiem co masz na mysli. Ale kochac kogos wcale nie oznacza ze mozna mu pozwalac na wszystko.Sa granice "milosci". p.s. Dawno z Toba nie dyskutowalem na forum ;d
|
||
Szukaj
Rankingi
Ekipy
Nowi
Muzyka
Imprezy
Gry
FORUM
CHAT (
sam tego kiedys doswiadczylem