Widze-Cie.pl - Fotka, Filmy, Randki, Flirt - Serwis Społecznościowy.
Online: 83

Widze-Cie.pl » Forum » Miłość » nagle

Strony: 123
nagle
Profil usunięty
135 dni temu o 20:08

Czy da sie nagle przestac kogos kochac? tak z dnia na dzien lub w jednej chwili?

Profil usunięty
135 dni temu o 20:25

da sie:) sam tego kiedys doswiadczylem

Profil usunięty
135 dni temu o 20:38

Nie. Można w jednej chwili poczuć niechęć, nienawiść do drugiej osoby ale przestać kochać nie da się.

Profil usunięty
134 dni temu o 13:23

appletree:

Nie. Można w jednej chwili poczuć niechęć, nienawiść do drugiej osoby ale przestać kochać nie da się.

fakt, nawet jesli sie zostanie bardzo oszukanym, zdradzonym czy coś, to jak juz pierwsze emocje opadna, to czuje sie ogromny smutek i uczucia jednak zostaja

Profil usunięty
134 dni temu o 16:11

Milosc to jednak bardzo silne uczucie ktore nie minie od tak,chociaz jezeli jest wielka krzywda wyrzadzana przez ta druga osobe,to wszystko mozliwe.

Profil usunięty
134 dni temu o 19:11

Sulowski:
,to wszystko mozliwe.

nic nie jest wtedy możliwe. w jednym momencie może CI sie zawalić cały świat, możesz zaczać nienawidzić drugą osobe ale nigdy nie przestaniesz kochać ot tak. Bo w końcu jak sobie wszystko już poukładasz to odczujesz jeden wielki brak.

Profil usunięty
134 dni temu o 21:40

appletree:
nic nie jest wtedy możliwe. w jednym momencie może CI sie zawalić cały świat, możesz zaczać nienawidzić drugą osobe ale nigdy nie przestaniesz kochać ot tak. Bo w końcu jak sobie wszystko już poukładasz to odczujesz jeden wielki brak.

odzczulabys brak kogos kto np. celowo Cie skrzywdzil?

Profil usunięty
134 dni temu o 21:46

Tak. Bo jeżeli naprawde tego kogoś kochałam to nie wymarze go ani z serca ani z pamięci.

Mimo tego co by mi zrobił po jakimś czasie zaczęło by mi tej osoby brakować a dopiero później ta miłość by `zniknęła`.

I sam bardzo dobrze wiesz, że po nagłym odcięciu od drugiej osoby odchodzi się od zmysłów, jeżeli nie celowo to od razu celowo po dłuższym czasie Cie to dopada.

Profil usunięty
134 dni temu o 21:54

appletree:
I sam bardzo dobrze wiesz, że po nagłym odcięciu od drugiej osoby odchodzi się od zmysłów, jeżeli nie celowo to od razu celowo po dłuższym czasie Cie to dopada.

zalezy jak kto do tego podchodzi emocjonalnie. ale zgodze sie z Toba ze bardzo brakuje tej drugiej osoby..

Ja bym nie umial kochac kogos kto krzywdzi mnie celowo.

Profil usunięty
134 dni temu o 21:58

Sulowski:
Ja bym nie umial kochac kogos kto krzywdzi mnie celowo.

ale mi nie chodzi o jakieś `umienie` tego. Raz Cie skrzywdzi, skrzywdzi Cie drugi raz-wiadomo.

Ale w głębi serca będziesz kochał tego kogoś. ciągle sie powtarzam i nie umiem tego wytłumaczyć ale masz wiedzieć o co mi chodzi :D

Profil usunięty
134 dni temu o 22:01

appletree:
Ale w głębi serca będziesz kochał tego kogoś. ciągle sie powtarzam i nie umiem tego wytłumaczyć ale masz wiedzieć o co mi chodzi :D

mimo ze tlumaczysz to za pomoca powtorzen i chinskim tokiem rozumwania ja jednak wiem co masz na mysli. Ale kochac kogos wcale nie oznacza ze mozna mu pozwalac na wszystko.Sa granice "milosci".

p.s. Dawno z Toba nie dyskutowalem na forum ;d

Strony: 123

» Odpowiedz:

Musisz Być Zalogowany aby odpisywać na Forum
Nasza klasa | Laski |warez |Darmowy Katalog Stron | hosting zdjęc | apple | Chłodnice | Windykacja Lublin | filmy online | biuro rachunkowe warszawa | rent a car warszawa