Widze-Cie.pl » Forum » Moda » skąpe ciuszki
|
skąpe ciuszki
|
||
| Profil usunięty |
1 dni temu o 11:59
|
|
|
Ostatnio nikogo nie dziwi już widok dziewczyn z pępkami na wierzchu na ulicy, w autobusach, a nawet w szkołach, czy na uczelniach. No cóż mamy wolny kraj, nikt nikomu tego nie zabroni. Ale czy sądzicie, że pokazywanie ciała na ulicy jest niezbyt "smaczne"? Panowie napewno nie będą zaprzeczać, bo wiadomo, że każdy zapewne lubi popatrzeć xD |
||
| Profil usunięty |
364 dni temu o 20:25
|
|
nie zabronilbym jej zeby ubierala tak jak ona chce,nie kazalbym jej tez nosic spodnicy po kostki i swetra po szyje ale chcialbym zeby choc troszke jej cialka bylo tylko dla mnie |
||
| Profil usunięty |
364 dni temu o 21:11
|
|
Hmmm.... jesli jest ze mna to moze byc skapo ubrana ale jak sama to nie |
||
| Profil usunięty |
364 dni temu o 22:10
|
|
|
No to o to chodzi, czy chcialbyś żeby Twoja Mery latala tak ubrana nie dlaCiebie tylko ale dla calego swiata, zeby kazdy podziwial.. |
||
| Profil usunięty |
336 dni temu o 16:55
|
|
|
a ja uważam że latem do miasta można tak chodzić ale do szkoły to nie bo jak na to by patrzyli nauczyciele i wogóle w szkole głupio by to wyglądalo bo szkoła to nie dydkoteka |
||
| Profil usunięty |
336 dni temu o 18:51
|
|
|
xD religia ubiegły rok : Katecheta czyli ksiadz pseudonim "Buc" zapytał szara myszke ktora była ubrana w jakies tam spodnie i normalna bluzke wyspiewała wszystko bardzo ładnie zero zacinania sie poprawde odp ocena 4... nastepna ksieznikucha -bardzo wyzywajacy ubiór .. nic nie umiała zaledwie odpowiedziała na 1 pyt ocena 5 1NA RELIGIE UBIRAJ SIE WYZYWAJACO UBRANYM hmm przerwa .... jedna z nauczycielek zwraca pewnej dziewczynie uwage ze jest zle ubrana ... a była normalnie ubrana jakies rozowe spodnie i jakas tam tunike .. nic jej zabardzo nie było widac .. 2PROSZE CHODZIC DO SZKOŁY WYZYWAJACO UBRANYM i wiele wiele innych moge podowac przykładów wiec "skromny ubiór" to norma.... |
||
| Profil usunięty |
333 dni temu o 08:21
|
|
to napewno byl ksiadz?^^ Bo moze mu sie spodobala. Ale raczej ja nie zauwazylam zeby w szkole na takich zasadach to dzialalo, raczej wprostr przeciwnie |
||
Szukaj
Rankingi
Ekipy
Nowi
Muzyka
Imprezy
Gry
FORUM
CHAT (
a nie dla widoku innych