Promocja stron
Widze-Cie.pl - Fotka, Filmy, Randki, Flirt - Serwis Społecznościowy.
Online: 54

Widze-Cie.pl » Forum » Kultura » Krótka historia o pijaństwie xDD

Krótka historia o pijaństwie xDD
Profil usunięty
39 dni temu o 17:51

ta historia wydarzyła sie ponad 100 lat temu w czasie gdy na świecie rządził sex rozboje i alkohol:)
pewnego razu za siedmioma górami ,za siedmioma lasami i po siedmiu piwach szedł sobie przez wioche stary mędrzec zwany Alkoholix Izio :)był to człowiek o potężnym umysle i potężnym spuście w piciu piwska,nie sądził,że w tym dniu przyjdzie mu stoczyć największy bój by obronić swoje trofeum alcoholicus Piwoszus,wędrując tak przez kilka dni dotarł do małego miasteczka zwanego widze-cie rozpustnico,była to mała wioska w której każdy dom to była piwiarnia lub gorzelnia:)
Alkoholix Izio gdy to dostrzegł wręcz o mały włos nie zaczął lizać czubków swoich butów,był wręcz oszołomiony tym co widział!!! wstapił do pierwszego baru o nazwie "POD GUMCIĄ":) był to lokal ze striptisem,które izio lubił najbardziej:)prowadzony przez księżniczkę Nigdyniezadowolencje Gumke :) po kilku godzinach siedzenia przy barze (a raczej juz leżąc na nim :) )pojawił sie w barze zły (z braku % we krwi) i popuchniety z przepicia Alkoholicus Adrianoos ze swoim wiernym giermkiem Ochlaptusem Wasielem,który był znany z tego,że potrafił wypić 20 piw w 5 minut:) widząć jakże znaną na świecie postać jaką by niewątpliwie Alkoholix Izio rzucili w jego twarz kuflem na znak wyzwania do turnieju,Izio juz tak zachlany ,że ledwo podniósł głowe przyjął wyzwanie i powiedział "w samo południe"i zaliczył zgona xDDD
Nastepnego dnia Nasz wierny bohater budzi sie na łożu fakira i mówi "o ja pierd..."wbijając sobie szpilkę w swoją popuchnięta dupe xDD i zeskakuje na ziemie gdzie akurat były potłuczone butelki z wczorajszej libacji ,sam fakt ze nie miał butów mówi sam za siebie ze to była głupota xDDD i znów "o żesz do skurw....." i ponownie skoczył,tym razem bez niemiłej niespodzianki:) ubrał sie szybko i w te pędy do baru:) za barem stała śliczna Księżniczka Nigdyniezadowolencja Gumka,Alkoholikus Izio zobaczywszy ja aż oniemiał,a może to były tylko skutki przepicia i to ze go suszyło jak psa xDDD
"dawaj Bronka Leszka" -rzekł do Niej,a ona do niego "dam jeśli mnie zadowolisz :)"
po dwóch godzinach nieustającego seksu,pelnego orgazmów izio juz nie może a księzniczka wciąż nie zadowolona,mówi "tylko na tyle Cie stać??" xDDD izio podstępem wymknął sie mówiąć ide oddać urynę i juz wracam do Ciebie:) szybkim galopem zbiegł na dół i podłączył sie do pipy z piwskiem,czująć alkohol we krwi znów dostał wigoru i mógł od razu wracać do ciągle napalonej Gumki,lecz cos nie pozwoliło mu wrócić,nagłe mocne kopnięcie w drzwi tawerny wściekłego i nienasyconego piwskiem Alkoholikusa Adrianoosa przypomniało mu o pojedynku który go czekał.dochodziło południe ,cały tłum gapiów zebral sie w barze u Niezadowolencji,rzesza kibiców wiwatowała,tłum szalał z zachwytu,i nagle nastała cisza,uczestnicy turnieju zajeli miejsca!!!
Godzina 12.00 wybiła i zaczął sie wyścig z czasem,nagrodą miało byc tytuł o najlepszego i największego pijoka Alkoholika we wsi widze-cie rozpustnico :) oraz ostry i namietny seks z Księżniczką Rozpustnicą Puderis Nigdynieciągnis
no i zaczęło sie ,pierwsze piwo wypili na równi,i kolejne i nastepne,idą łeb w łeb xDD jak konie pędzące po wylanej gnojowicy na drodze do wioski widze-cie rozpustnico  xDDD
po kilku godzinach i kilkudziesięciu piwach później xDD
Alkoholix izio jak nowo narodzony,pije jedno za drugim,żeby tylko swój tytuł zachować i zdobyć nagrode główna noc z Księżniczką Rozpustnicą Puderis Nigdynieciągnis,która jak powiadają legendy ciągnie fleta zaczynając od napleta:P Bo to niewyżyta kobieta xDDD
nagle krzyki,dziwy leży pod stołem mieczak prawdziwy,Alkoholicus Adrianoos  jakby nie żywy,padł z przepicia i spi jak potulna kicia xDD
don Alkoholix Izio zwycięzcą po raz kolejny,mimo,że juz nie wstanie bo ma krok trochę chwiejny xDDD
Następnego wieczoru przychodzi mu odebrać nagrode szlachetna mimo,że trochę szpetną,ponieważ nikt wcześniej nie powiedział iziowi,ze Rozpustnica Puderis syfa na twarzy dostała,aż Izia fala potu oblała,lecz co to przy boku szpetnej księżniczki ujrzał przepiękną postać,była nią służąca księżniczki Agunia Niwydymencja,która aż płonęła miłościa wielką,oraz żądzą niczym syrena w morzy tonącą,porwała Alkoholixa izia na pięterko ,zerwała z niego Jego szaty i mówi ale żeś Ty kudłaty xDD
Kochać sie chciała,lecz swoim oczom później nie dowierzała,ten pokurcz ma mnie zadowolic??ide sie chyba do baru napierdo... xDDD
morał z tego taki zeby nie brać do domu pokraki xDDD

Profil usunięty
39 dni temu o 17:51

Poleglem w tej potyczce z  Iziem to prawda ale moja zelazna watroba jeszcze pokaze na co ja stac!! xD
super jest to opowiadanie !! brawo Tygrys xDD oby tak dalej !!

Profil usunięty
39 dni temu o 17:55

padlam i leze xD

i pilam i sie oplulam az buhahahahahaha

ale w sumie obrazasz Izia, ze ma malutkiego xD

Profil usunięty
39 dni temu o 18:19

o losie xD hahahahaha xDD

Profil usunięty
39 dni temu o 21:57

hahaha. ciekawe co izio na to jak to przeczyta hahaha xd

Profil usunięty
39 dni temu o 01:28

i ja jestem potulna kicia???? xD haha

Profil usunięty
39 dni temu o 09:57

śliczna Księżniczka Nigdyniezadowolencja Gumka -hmmm ja sądzę, że to nie ja xDDD aż taka marudna to ja nie jestem xDD ^^

po dwóch godzinach nieustającego seksu,pelnego orgazmów izio juz nie może a księzniczka wciąż nie zadowolona,mówi "tylko na tyle Cie stać??" xDDD

eeeej ja wcale taka straszna nie jestem ^^ :D

hahaha czekam na dalsze perypetie ^^

» Odpowiedz:

Musisz Być Zalogowany aby odpisywać na Forum
Nasza klasa | Laski |warez |Darmowy Katalog Stron | hosting zdjęc | apple | Chłodnice | Windykacja Lublin | filmy online | dorabianie kluczy samochodowych | rent a car warszawa